-->
 
7ZiNZ
Søk  
  Hovedsiden » Silke sengetøy » Baby sengese Om oss  |  Logg på  |  Handlevogn   
 
 
 
 
ArmbåndØrkenskjerf(Palestinaskjerf)Bijouteri smykkerCashmere Kani, sjal og pleddKinesisk lykkearmbåndMonaLisa-veskerSølvsmykker->Silke lakenposeSilke sengetøySilkeskjerfUllpleddUllsjalUllskjerf, kokt merinoullVesker/HandlenettPashmina(Cashmere)
 
Kjøpsinformasjon
Fraktinformasjon
Sikkerhet og kjøpsbetingelser
Anbefalte produkter
Nyttig og tips
Kontakt oss
Presse og bloggomtale
 
Ørkenskjerf Sukkertøyfarge
 
Om Paypal
PayPal kortoversiktsbilde
Baby, allergivennlig silkesengesett
[Baby sengese]
kr.439,00

Putevar og dynetrekk i silkesateng. 100% natursilke som ikke er bleket eller farget. god tung silke. Settet leveres i en vakker oppbevaringspose formet som en konvolutt med knytting. Flott som gave til den nyfødte.

Egenskaper:

  • Størrelse putetrekk: 40,5x35 cm
  • Størrelse dynetrekk: 80x100 cm
  • Vekt: ca 204 gr med oppbevaringspose i silke.
  • Farge: Natur
  • Materiale: 100% silke


Vaskeinstruksjon:
Kan vaskes i maskin på ull/silkeprogram 40grader. Ikke bruk skyllemiddel eller tørketrommel ved vask av silke. Smuss fester seg ikke så lett til silke som til andre tekstiler. Silke slipper smuss lettere enn for eksempel bomull og blir normalt sett rent ved mer skånsom vask. Vår satengsilke er tettvevet og vanskelig å trenge gjennom for hustøvmidd o.l.

Silke er varmeregulerende og transporterer bort fuktighet slik at midden ikke trives. Det blir også anbefalt for allergikerer og astmatikerer pga disse gode egenskapene.

Silkesengesettet er produsert for 7ZiNZ i Vietnam i 100% ren silke, Greit å bruke når du ønsker å beskytte babyen i dyner og senger på ukjente overnattingssteder. Enkel å ta med i oppbevaringsposen ved overnatting der det er behov for sengetøy.

Omtaler
Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også
Silke lakenpose, Grå
Silke lakenpose, Grå
Baby, allergivennlig silkelaken.
Baby, allergivennlig silkelaken.
 

7zinz tilpassinger av osCommerce - 2009 Malmanger.no