-->
 
7ZiNZ
Søk  
  Hovedsiden » Silke lakenpose » Lakenpose Li Om oss  |  Logg på  |  Handlevogn   
 
 
 
 
ArmbåndØrkenskjerf(Palestinaskjerf)Bijouteri smykkerCashmere Kani, sjal og pleddKinesisk lykkearmbåndMonaLisa-veskerSølvsmykker->Silke lakenposeSilke sengetøySilkeskjerfUllpleddUllsjalUllskjerf, kokt merinoullVesker/HandlenettPashmina(Cashmere)
 
Kjøpsinformasjon
Fraktinformasjon
Sikkerhet og kjøpsbetingelser
Anbefalte produkter
Nyttig og tips
Kontakt oss
Presse og bloggomtale
 
Silke putevar
 
Om Paypal
PayPal kortoversiktsbilde
Lakenpose silke, Lilla
[Lakenpose Li]
kr.439,00

Egenskaper:

  • Størrelse: ca 220x90 cm
  • Vekt: ca 130gr(med oppbevaringspose)
  • Farge: Lilla
  • Materiale: Silke
Silkelakenposen er produsert for 7ZiNZ i Vietnam i 100% ren silke. Posen har lett vekt og er så liten sammenpakket at den egner seg til alle typer reiser og overnatting. Også som innerdel i sovepose, eller hvis du ønsker å beskytte deg i dyner og sengetøy på ukjente overnattingssteder. Bruk aldri blandingsprodukter i soveposen om du skal ligge ute om vinteren da dette fort blir klamt og du kan fryse.

Sengetøy av ren silke virker kjølende når det er varmt og varmer når det er kaldt. En silkelakenpose er enkel å ta med ved overnatting hos venner, turistforeningens hytter og ellers der det er behov for sengetøy som på kamping og som ekstrasengetøy i båten og i bobilen.

Romslig lomme for pute. Leveres i en egen liten silkepose og måler ca 14x20 cm sammenbrettet. Våre silkelakenposer er laget med en større åpning på ene siden for bedre sovekomfort. Posen har også rikelig med stoff i front til å legge over dynen. Silke sengetøy er enkelt å vaske og tørker hurtig, du kan også vaske våre silkelakenposer i vaskemaskin på 40 grader. Stryker du den rett fra vaskemaskinen mens den er våt så blir den tørr samtidig. Lakenpose er en viktig reiseeffekt å ta med når du turplanlegger for overnatting og ønsker å ha lav vekt i sekken. En nødvendighet for backpacking.

Har du behov for et ekstra silke putetrekk? Klikk her.

Omtaler
Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også
Lakenpose silke, Gyllen Taupe
Lakenpose silke, Gyllen Taupe
Silke lakenpose, Grå
Silke lakenpose, Grå
 

7zinz tilpassinger av osCommerce - 2009 Malmanger.no